Geddeholms båtklubb

Båtupptagning/Sjösättning

-------------------------------------------------------------------------

Stort tack till alla som var aktiva under vårt gemensamma upptag den 28 september.

Lördagen den 28/9 är det dags för GBK´s gemensamma båtupptag med mobilkran. Upptaget börjar kl 9:00.

Anmälan för upptag görs senast 20/9 via e-mail (eva.myrin@milav.se). Märk mailet Båtupptag. Klubben kommer att göra en turordningslista som skickas 25/9 till alla som anmält sig. Maxvikt för båten är 6 ton.

Anmälan:

Senast 20/9 till eva.myrin@milav.se, märk mailet Båtupptag

Ange:

o Namn

o Mobilnummer

o Båttyp

o Längd

o Bredd

o Vikt

o Om båten ska ställas upp på hamnplanen på stöttor eller på kärra eller om den körs undan till annan uppställningsplats.

o Ange också om du önskar upptag någon särskild tid till exempel tidigt eller sent.

Betalning för upptaget görs helst via swisch, på plats, i samband med upptaget till GBK´s representant. Betalning kan ske med kontanter men undvik gärna det. Kostnad 650 kr/båt.

Frågor:

Eva Myrin 070 760 45 56